Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu după ce și-a revenit din comă

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu după ce și-a revenit din comă
Citeste mai mult despre: Daniel Onoriu, coma,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Februarie 2022
Data actualizare: 02 Februarie 2022
Finalul anului 2021 a fost unul cu ghinion pentru Daniel Onoriu și pentru familia acestuia: după ce s-a operat la stomac, pilotul de raliuri a suferit o hemoragie internă și a intrat în comă.

Timp de 55 de zile, Daniel Onoriu a fost în comă, iar în urmă cu o săptămână și-a revenit, iar anunțul a fost făcut de fiica lui, pe rețelele de socializare.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au dezvăluit că și Estera Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă și totodată mătușa lui Daniel Onoriu, a vorbit despre revenirea pilotului de raliuri, afirmând că acesat a dezvăluit și primele cuvinte rostite de bărbat după ce a ieșit din comă.

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?». Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a spus Estera Onoriu.

Vezi și: Wine Trips Romania S2E10 | Mircea Radu și Sergiu Nedelea, lecții de istorie la Castelul Bethlen-Haller de pe domeniul Jidvei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies