Primele informații despre cauzele care au dus la decesul Ivanei Trump. Ce spun rezultatele autopsiei- VIDEO

Primele informații despre cauzele care au dus la decesul Ivanei Trump. Ce spun rezultatele autopsiei- VIDEO
Data publicarii: 16 Iulie 2022
Data actualizare: 16 Iulie 2022
Fostul fotomodel, Ivana Trump, a murit pe 14 iulie, la vârsta de 73 de ani. Ea era mama a trei dintre copiii lui Donald Trump: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump.

Ivana Trump a fost soţia lui Donald Trump, s-au căsătorit în anul 1977, iar în anul 1992 au divorţat. 

Ivana Trump a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din Manhattan. Autopsia a scos la iveală cauzele care au dus la decesul primei soţii a fostului preşedinte american Donald Trump.

A murit Ivana Trump, prima soție a magnatului și fostului președinte Donald Trump

Cauza surprinzătoare a decesului

Medicul legist care a examinat-o pe Ivana Trump a descoperit „răni de impact contondent”, pe care le consideră cauza morții.

Fostul model născut în Cehoslovacia a murit în urma unor răni în zona trunchiului, în apartamentul din Upper East Side, după ora 12:30, potrivit unui comunicat al departamentului pentru situaţii de urgenţă din New York.   

"Rănile de impact contondent”, aşa cum le-a notat medicul legist care i-a consultat trupul, au fost cauzate de o „căzătură”.

Ivana Maria Zelnickova a fost găsită fără viață, întinsă pe scările apartamentului în care locuia în Manhattan, pe strada 64, chiar vizavi de Central Park.


Un prieten al femeii dezvăluise pentru New York Post că Ivana acuzase recent probleme de mers: „Mi-a spus că are dureri în picioare şi nici măcar nu a putut să iasă”. Când a fost sfătuită să meargă la medic, a răspuns: „Nu, urăsc să merg la doctor. Mă îmbolnăvesc mai mult când merg acolo”.

Foto Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies