Primul interviu cu Dragoș Bucur și Dana Nălbaru în pragul sărbătorilor. Ce mesaj are prezentatorul Visuri la Cheie

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 16 Decembrie 2019
Data actualizare: 16 Decembrie 2019
Cu urări și gânduri bune, cu detalii despre noul proiect al Danei Nalbaru și un mesaj emoționant din partea lui Dragoș Bucur, așa a decurs primul interviu de sărbători cu familia prezentatorului Visuri la Cheie.

Considerat de mulți drept un cuplu model pentru părinții din România, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează una dintre cele mai mediatizate și îndrăgite perechi de la noi. 

Au împreună 3 copii, două fetițe și un băiat de care sunt tare mândrii și recunosc că se simt împliniți pentru faptul că au casă plină. "Este frumos să ai casa plină, pentru că unde sunt copii, este și veselie", a mărturisit Dana în interviul acordat. 

VEZI GALERIA FOTO, mai jos

Citește și: Dragoș Bucur și Dorian Boguță și-au deschis platou de filmare în București. „Am muncit 7 luni la acest loc”

Pe lângă Sofia, fata cea mare a celor doi, care la vârsta de 13 ani este deja o adolescentă superbă, cei doi mai au un băiețel biologic în vârstă de 4 ani, Kadri, și o fetiță în vârstă de 6 ani, adoptată în 2017, pe nume Roxana. 

Am stat de vorbă cu cei doi despre viața de familie, despre semnificația sărbătorilor, cum vor petrece și ce așteptări au de la anul care va veni. 

Ce au răspuns la întrebarea "dacă au fost cuminți sau nu"? Vezi în materialul de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies