Prințesa Anne își cară singură bagajele în aeroportul din New York

Prințesa Anne își cară singură bagajele în aeroportul din New York
Citeste mai mult despre: printesa Anne, bagaje, Regele Charles III,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Octombrie 2022
Data actualizare: 06 Octombrie 2022
Sora Regelui Charles III a avut o apariție neașteptată pe aeroportul J. F. Kennedy din New York. Prințesa Anne (72 de ani) a fost surprinsă cărându-și singură bagajele, în drum spre avionul de linie pe care urma să-l ia spre Londra.

Prințesa Anne este primul membru al Casei Regale Britanice care efectuează o vizită în SUA, după „exodul” ducilor de Sussex, în 2020. Sora regelui a fost văzută miercuri în timp ce-și căra singură două dintre bagajele sale, în drum spre poarta de îmbarcare a unui zbor comercial spre UK.

Prințesa a avut patru întâlniri de lucru la New York, în numele familiei regale, și a părăsit SUA la bordul unei aeronave de linie, scrie Daily Mail. De obicei, membrii familiei regale călătoresc la cu aeronave private și au suficient personal pentru a-i ajuta cu bagajele.

În urma sa au putut fi văzuți doi bărbați responsabili cu securitatea prințesei, unul în uniformă de poliție, altul în civil.


FOTO: Profimediaimages.ro

Fiica Reginei Elisabeta a II-a a purtat o ținută lejeră, sobră, formată din pantaloni și blazer de culoare neagră.

Vizita Prințesei Anne este prima a unui oficial al Casei Regale în SUA, după mutarea ducilor de Sussex în California, în martie 2020. Sora regelui a făcut deplasarea la New York în numele noului suveran al Regatului Unit.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies