Prințul Charles de Luxemburg este ”din cale afară de fericit”, după ce a aflat că va fi frate mai mare

Prințul Charles de Luxemburg este din cale afară de fericit , după ce a aflat că va fi frate mai mare
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 07 Octombrie 2022
Data actualizare: 07 Octombrie 2022
Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor aduce pe lume cel de-al doilea copil. Prințul Charles, fiul cuplului, a fost foarte încântat la auzirea veștii! 

Prințul Guillaume și Prințesa Stephanie au oferit un interviu pentru postul german RTL, unde au vorbit despre reacția pe care fiul lor, Charles de Luxemburg, a avut-o atunci când a aflat că va avea un frate sau o soră. 

”Suntem toți foarte fericiți că ne mărim familia! Mai ales micul Charles, care e în culmea fericirii, după ce i-am dat vestea, își dorește mult să aibă o surioară sau un frățior.”, a dezvăluit Marele Duce moștenitor.

Prințul Charles a primit numele de Charles Jean Phillippe Joseph Marie Guillaume, în anul 2020, și va deveni într-o zi Mare Duce al Luxemburgului, fiind al doilea în ordinea succesiunii, după tatăl său.

Prințesa Stephanie a recunoscut că și pe ei i-a luat prin surprindere sarina. Următorul copil al Familiei Regale este așteptat să vină pe lume în Aprilie 2023. 

 ”Pentru noi nu e o surpriză la fel de mare, noi am aflat de câteva săptămâni. Dar Charles este ”din cale afară de fericit”.”, a spus Prințesa, emoționată.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI VIDEO: Ne dăm în cărți
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies