Prințul Harry, momente intime cu un bărbat înainte să o cunoască pe Meghan Markle

Prințul Harry, momente intime cu un bărbat înainte să o cunoască pe Meghan Markle
Paddy McGuinness (48 de ani) dezvăluie cum era Prințul Harry înainte să o cunoască pe Meghan Markle. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Octombrie 2021
Data actualizare: 07 Noiembrie 2021
Meghan Markle a apărut la timp în viața Prințului Harry, care obișnuia să participe la petreceri scandaloase. La una dintre ele, nepotul Reginei a sărutat un bărbat, la beție, l-a debrăcat de cămașă și a dansat cu el. 

Paddy McGuinness, actor și prezentator TV englez, a dezvăluit că l-a întâlnit pe Prințul Harry la o petrecere organizată în districtul Chelsea cu o zi înainte de un eveniment caritabil.

Celebrități din mai multe țări urmau să joace o partidă de fotbal amicală pe stadionul Old Trafford din Manchester, în iunie 2016. Cu o seară înainte, ei s-au întâlnit într-un club pentru a sărbători cum se cuvine.

La un moment dat, după mai multe beri și cockatiluri consumate, Prințul Harry s-a apropiat de Paddy McGuinness și a început să-l dezbrace.

A spune că dansam aproape era un eufemism - piepturile ni se atingeau. Apoi a continuat să-mi scoată cămașa. Așa că eram topless, cu o sticlă de bere în fiecare mână, dansând cu Prințul Harry”, spune vedeta Tv în cartea sa autobiografică lansată zilele trecute, conform The Sun.

Paddy McGuinness susține că la petrecere fuseseră mai mulți fotbaliști legendari, precum Ronaldinho, Marcos Evangelista de Moraes (Cafu), Jamie Carragher, dar și Louis Tomlinson și Niall Horan, componenții trupei One Direction

Toți au văzut când Harry a dispărut din club, după care s-a întors și l-a luat din nou la dans pe Paddy McGuinness, pe care l-a sărutat pe buze.

Am terminat dansul și în timp ce toată lumea aplauda, ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze”, a mai scris prezentatorul englez.

În club, toți au rămas cu gurile căscate, în timp ce Harry s-a făcut din nou nevăzut. Câteva săptămâni mai târziu, în iulie 2016, nepotul Reginei a întâlnit-o pe Meghan Markle, cu care a început o relație care s-a materializat într-o căsnicie fericită.

Prințul Harry nu a reacționat încă la dezvăluirile lui Paddy McGuinness.

Prințul Harry a mai fost în centrul unor scandaluri monstruoase înainte să o cunoască pe Meghan Markle. În 2012, la o petrecere din Las Vegas, Harry a fost fotografiat în pielea goală, în brațele unei blonde. Detalii AICI.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies