Prințul Harry, noi dezvăluiri despre ruptura de Casa Regală: “Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest job"

Prințul Harry, noi dezvăluiri despre ruptura de Casa Regală: Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest job
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Mai 2021
Prințul Harry a mărturisit în podcast-ul “Armchair Expert” că Meghan Markle l-a ajutat să conștientizeze cât de nefericit ar fi fost dacă ar fi rămas în sânul monarhiei britanice. 

Ducele de Sussex continuă seria dezvăluirilor începute în interviul oferit lui Oprah, în luna martie a acestui an. El spune că modul soției sale de a gândi l-a făcut să vadă lucrurile cu alți ochi. 

“Soția mea are o explicație uimitoare... Nu trebuie să fii o prințesă! Tu îți poți crea o viață care să fie mult mai frumoasă decât a oricărei prințese. Și asta provine din propria experiență trăită”, le-a spus Harry gazdelor Monica Padman și Dax Shepard, scrie Page Six

El a mai subliniat că niciodată nu a fost împăcat cu rolul său din familia regală și nici cu atribuțiile care veneau la pachet. Harry a spus că asimilează viața sa în familia regală britanică unui amestec între “The Truman Show” și a fi la zoo. 

“Este rolul corect? Zâmbeşte şi suportă-l. Obişnuieşte-te cu asta. Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest "job", nu vreau să fiu aici. Nu vreau să fac asta. Uite ce i-a făcut mamei. Cum mă voi adapta vreodată şi voi avea o soţie şi familie, când ştiu că se va întâmpla din nou? (…) Este un amestec între The Truman Show şi a fi la zoo”, a declarat Harry.

Prințul Harry, relații tensionate cu fratele William și tatăl său, Charles

Odată cu plecarea din Marea Britanie, relație dintre Harry și familia sa s-au răcit complet.“Sunt multe lucruri de spus aici. M-am simțit lăsat deoparte, abandonat (...) Cât am fost în Canada am vorbit de trei ori cu bunica mea la telefon și de două ori cu tatăl meu. Apoi, acesta nu mi-a mai răspuns”, a mărturisit Harry în interviul oferit lui Oprah. 

În aprilie, prințul a revenit în Regatul Unit pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip. Presa britanică a scris atunci că acesta a fost tratat cu răceală de membrii casei regale. 

După înmormântarea prințului Philip, Harry a avut o întrevedere cu fratele său, William, dar și cu tatăl său. Cei trei au petrecut două ore împreună, la Castelul Windsor, dar experții regali au declarat atunci că discuția a fost una neproductivă. 

Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018 și au împreună un băiețel, pe nume Archie. Ducii de Sussex urmează să devină părinți pentru a doua oară, vara aceasta. 

Fotografii: Getty Images
 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies