Prințul Harry, provocat să vorbească despre seara în care a fost pozat gol, în brațele unei blonde

Prințul Harry, provocat să vorbească despre seara în care a fost pozat gol, în brațele unei blonde
Prințul Harry a servit 10 ani în Armată. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Mai 2021
Data actualizare: 13 Mai 2021
Prințul Harry i-a revoltat pe britanici odată cu părăsirea Familiei Regale, însă o escapadă pe tărâm american i-a știrbit imaginea mai rău decât „fuga” de la Palat. Nepotul Reginei a fost nevoit să-și amintească un incident scandalos, care a cutremurat Casa Regală.

În august 2012, Prințul Harry a petrecut în stil mare cu câțiva prieteni în Las Vegas. Într-o seară, ei au dat o petrecere în apartamentul VIP unde acesta era cazat, unde au invitat mai multe femei tinere. 

Atmosfera s-a încins și, în urma unui joc cu pedepse, toți participanții la petrecere au rămas în pielea goală. Deși Harry a insistat ca nimeni să nu aibă asupra sa telefoane mobile, câteva fotografii șocante au fost făcute la petrecere. 

Imaginile explicite au ajuns în presa de peste Ocean, punând Casa Regală într-o situație delicată. Prințul Harry însuși a fost imortalizat în brațele unei blonde goale, apoi într-o poziție indecentă care i-a pus pe gânduri pe britanici. 


FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi pozele necenzurate AICI!

La aproape 9 ani de atunci, Prințul Harry a fost provocat de actorul Dax Shepard să-și amintească acest moment umilitor din trecutul său. În podcastul său, actorul a dezvăluit că Harry era singurul membru al Casei Regale Britanice pe care îl cunoștea, iar asta din cauza scandalului mediatic provocat după publicarea fotografiilor indecente. 

„Cauți în permanență alte persoane pentru a-ți echilibra propriul comportament, nu? E de înțeles”, a răspuns, vădit deranjat de subiectul de discuție propus.

Ca să mai dreagă busuiocul, Dax Shepard a simțit nevoia să-i facă un compliment lui Harry, mărturisindu-i că arăta „în formă” în pozele cu pricina.

Da, mulțumesc. Asta era cu câteva săptămâni înainte să plec în Afganistan”, a răspuns Prințul Harry, care a apreciat că actorul a schimbat subiectul.

Prințul Harry a servit 10 ani în Armata britanică, ajungând la rangul de căpitan. În acest timp a completat două tururi în Afganistan. Primul, în anul 2008. Al doilea, în 2012, începând cu 7 septembrie. 

În ambele situații, nepotul Reginei a fost încartiruit la Camp Bastion din provincia Helmand, unde a făcut aplicații pe elicopterele de luptă ale RAF împotriva talibanilor.  

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies