Prințul William, surprins de paparazzi la câteva ore după difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex

Prințul William, surprins de paparazzi la câteva ore după difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex
sursa foto: ProfiMedia
Data publicarii: 10 Martie 2021
Data actualizare: 10 Martie 2021
Interviul luat Prințului Harry și lui Meghan Markle a făcut înconjurul lumii, dezvăluirile făcute de aceștia fiind intens analizate. 

Prințul William a fost fotografiat de paparazzi în Londra, la câteva ore după difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex pentru Oprah. 

La fel ca soția sa, ducele de Cambridge s-a îndreptat spre Palatul Buckingham, unde au avut loc mai multe discuții despre replica pe care o va oferi Casa Regală la informațiile dezvăluite de Prințul Harry și Meghan Markle. 

Concentrat și probabil afectat de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, William era singur în mașină, cu masca pe față. 

Câți oameni s-au uitat la interviu?

Potrivit primelor informații apărute în presa americană, peste 17 milioane de oameni au vizionat dialogul dintre Ducii de Sussex și Oprah.

Este de așteptat ca cifra să crească, deoarece audiența a fost calculată înainte ca interviul să fie difuzat și pe coasta de vest a SUA. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies