Puya și-a invitat fanii la el acasă, în Sălăjan, unde își construiește o casă nouă

Puya și-a invitat fanii la el acasă, în Sălăjan, unde își construiește o casă nouă
Puya are și o casă la țară. FOTO: Puya Oficial YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Aprilie 2021
Data actualizare: 12 Aprilie 2021
După succesul înregistrat cu Casa Puymici, Puya le-a prezentat fanilor săi Casa Puymari, noul proiect de arhitectură al familiei sale. Rapperul își construiește un „mini bloc” în Sălăjan, cartierul în care crescut.

Familia s-a mărit, așa că Puya (41 de ani) simte nevoia de mai mult spațiu. După o perioadă în care a locuit la curte, în Cernica, rapperul s-a întors în cartierul vieții sale, Sălăjan. Fiindcă viața la bloc „a devenit destul de frustrantă”, Puya și fetele lui se vor muta într-o casă pe care artistul o construiește de la zero în cartier.

„Mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc prietenilor care m-au ajutat, din toate părțile, de la avocați, notari, de la primărie, arhitecți și așa mai departe. Au pus umărul ca, în sfârșit, să am și eu o casă în cartier. Că până acuma, na, am stat la bloc, dar viața la bloc a devenit destul de frustrantă. Ce era ea înainte, dar acum a devenit chiar pușcărie. Nu mai ai voie nici să strănuți”, a spus Puya într-un clip postat pe YouTube.

Rapperul a dezvăluit că viitoarea casă este un „mini bloc”, „că suntem mulți”. Puya și soția lui au trei fete. „Trei copii, fiecare trebuie cu camera lui. Mie îmi trebuie să am locul meu”, a mai spus Puya.

Rapperul s-a filmat în timp ce se deplasează cu mașina spre șantierul viitoarei care, iar fanii au observat un detaliu important: Puya nu purta centura de siguranță în timpul șofatului. Unii i-au atras atenția, asigurându-l că e un obicei extrem de sănătos.

Puya tată, ai 50 de ani în c**u tău de-acu’.. Poartă draq centura aia de siguranță. Mie mi-a salvat viața de 2 ori. Poate ți-o va salva și ție, dacă o porți...”, a scris un admirator.

Vezi în GALERIA FOTO cum decurge amenajarea casei lui Puya!

Și-a luat casă și la țară și fanii pot dormi în ea

În toamna anului 2019, Puya dezvăluia că și-a cumpărat o casă veche, la țară, pe care vrea să o renoveze pentru a putea fi locuită. A început lucrările de amenajare și și-a invitat fanii să-i dea o mână de ajutor. Drept răsplată, Puya i-a cinstit cu grătare și băuturi, însă i-a surprins cu vestea că o să le dea cheile de la casă pentru a petrece câte un weekend la țară.

O să muncim să facem casa asta ca lumea, după care, cine vrea, pe rând, o să aibă un weekend fiecare. Vrei să stai? Ia, frate, cheile! Doar cine lucrează beneficiază”, a spus Puya pe YouTube.

Momentul în care Puya a trădat cartierul și s-a mutat la VIP-uri

Puya a locuit mai toată viața lui la bloc, în cartierul Sălăjan. La un moment dat, a lăsat cartierul și și-a cumpărat o vilă la Cernica. Credea că departe de București viața lui și a familiei va fi mai bună. S-a înșelat.

Bineînțeles că eram cel mai bogat de la țară, că nu erau străzi, nu era lumină, nu era nimic. Da, bine că am băgat bani în casă, ca lumea! Am făcut-o și ca țăranu’, mare, să fie mișto”, a recunoscut Puya. 

Rapperul a dezvăluit că cel mai mult au avut de suferit fiicele lui, care nu aveau prieteni.

La un moment dat, mă întrebau copiii: Tată, dar noi de ce nu avem prieteni? Pentru că oamenii, cu cât devin mai avuți, cu atât devin și mai scorțoși. Degeaba eram într-un cartier de vile, că fiecare își ținea copilul în curtea lui, și atunci era mai complicat să aibă prieteni. Cu chiu cu vai am reușit să facem rost de unii. Și asta cu programări. Nu era ca la noi, știi? Ieșeai pe stradă și te jucai. Nu, nu, nu. Trebuia să ne programăm”, a mai spus Puya. 

Fotografii: Puya Oficial YouTube

Vezi și VIDEO: Interviu cu Puya: "Le-am făcut un canal de Youtube fetelor mele, doar ca să înțeleagă că cei la care se uită ele nu fac mare brânză"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!