Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe. Motivul pentru care s-a ajuns în această situație

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe. Motivul pentru care s-a ajuns în această situație
Data publicarii: 23 Noiembrie 2020
Data actualizare: 23 Noiembrie 2020
Pepe și Raluca Pastramă păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, așa că vestea divorțului a surprins pe toată lumea. 

La începutul lunii noiembrie, cântărețul a anunțat prin intermediul unui vlog pe Youtube că el și Raluca au decis să pună capăt căsniciei și că cei doi nu mai locuiesc împreună. 

La momentul respectiv, Pepe a explicat că hotărârea a fost luată de Raluca și că își doresc să aibă o relație civilizată pentru fetele lor, adăugând că divorțul se va face la notar. 

”Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca. Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis și sunt deciziile noastre”, a spus Pepe atunci.

Situația nu pare atât de simplă pe cât a fost prezentată, ținând cont că Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva artistului, în urma unui incident de violență care s-a petrecut în public, în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde cele două fete ale lor practică tenis.

Potrivit click.ro, Raluca Pastramă a mers la poliție imediat după eveniment, iar ordinul de protecție a intrat în vigoare din 20.11.2020, așa cum se arată în document. 

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies