Raluca Zenga, aniversare în Dubai, fără soțul ei.  Ce cadouri inedite a primit aceasta

Raluca Zenga, aniversare în Dubai, fără soțul ei. Ce cadouri inedite a primit aceasta
Citeste mai mult despre: Raluca Zenga, zi de nastere,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 06 Noiembrie 2018
Data actualizare: 06 Noiembrie 2018
Raluca Zenga și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, cu o petrecere care a ținut trei zile și trei nopți. 

Este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă și doi copii minunați. Autoarea “Manualului Mămicii ZEN” și a volumului de poezii “Dragostea 3D”, Raluca Zenga s-a distrat de ziua ei în compania prietenelor sale din Dubai, dar și a celor doi copii, Samira și Walter JR, care i-au făcut cele mai frumoase cadouri.

Am sărbătorit ca în fiecare an, 3 zile și 3 nopți, de ziua mea. Momentul cel mai  frumos a fost când am dus copiii la Burj Al Arab și au suflat în mini tort cu mami și mi-au cântat “La mulți ani!”.

Soțul meu o să îmi dea cadoul cu prima ocazie când îl voi vizita în romanticul oraș Veneția, pentru că el avea meciuri, nu am sărbătorit împreună. Am petrecut  două nopți cu fetele, prietenele mele, eu fiind născută în noaptea de Halloween.

Ca de obicei, pe 31 octombrie, ne-am costumat toată gașca de fete. Eu am fost majoretă vampir, iar prietenele mele și-au ales care mai de care costumații mai trăsnite. Am sărbătorit la miezul nopții, am dansat cum ne place nouă, party girls în Dubai, apoi vineri am mai făcut un brunch cu prietenele mele care m-au surprins cu o sticlă de șampanie și un tort mai sănătos, cu fructe.

Am primit multe cadouri, de la cosmetice, bijuterii, haine, la felicitările făcute de copiii mei, cele mai frumoase, de altfel. Chiar și  de la bonele mele am primit un cadou, mi-au făcut o supriză super plăcută, mi-au scris un bilet cu foarte multă afecțiune, asta înseamnă că sunt o “mami” bună și angajatele mele mă iubesc!”, a mărturisit Raluca Zenga.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!