Răzbunarea lui Selly! A intrat în miez de noapte peste Dorian Popa în casă

Răzbunarea lui Selly! A intrat în miez de noapte peste Dorian Popa în casă
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, Selly,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 14 Mai 2020
În urmă cu aproximativ doi ani, Dorian Popa i-a făcut o farsă lui Selly și a mers până la Craiova, acolo unde locuia la acea vreme vloggerul, și a intrat peste acesta în mijlocul nopții.

Selly nu a uitat ce s-a întâmplat în vara anului 2018, iar acum s-a răzbunat pe Dorian Popa, profitând de faptul că artistul tocmai ce și-a terminat casa și s-a mutat în noua locuință.

Citește și

Celebrul vlogger a mers alături de alți trei prieteni plus cameramanul acasă la cântăreț, complice la întreaga farsă fiind chiar iubita lui Dorian Popa, care le-a deschis poarta și ușa.

„Eu zic să-i tăiem curentul lui Popa, să adoarmă mai rapid. Că nu mai are la ce să se uite”, a spus Shift, și el fiind unul dintre complicii lui Selly. „Ce o să zică Popa când o să intre patru oameni îmbrăcați așa la el în casă? Doar să nu folosească pistolul”, a întrebat apoi Selly.

După ce au intrat în dormitorul lui Dorian Popa, Selly și complicii lui l-au stropit cu spumă pe Dorian Popa, iar acesta s-a ridicat speriat din pat: „Bă, dar retardați... Ce turbați sunteți. Ce m-ați speriat, băga-mi-aș picioarele. Ce m-am speriat de la astea”.

Surprins de reacția lui cântărețului, Selly s-a amuzat copios și a afirmat că numai Dorian Popa putea să aibă o astfel de ieșire când casa lui este luată cu asalt: „Numai Dorian putea... Să intre patru oameni mascați cu măștile pe față la el și el ce să facă, să se ridice, să ia masca și să și-o pună”.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

FULLSCREEN
Răzbunarea lui Selly! A intrat în miez de noapte peste Dorian Popa în casă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies