Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident. Primele rezultate ale necropsiei

Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident. Primele rezultate ale necropsiei
Răzvan Ciobanu a consumat substanțe interzise în noaptea de duminică spre luni, arată rezultatul necropsiei efectuate de medicii legiști.

Specialiștii IML au realizat necrospia trupului neînsuflețit al creatorului de modă și au ajuns la concluzia că acesta a consumat droguri înainte de a se urca la volan. Răzvan Ciobanu a petrecut seara de duminică la festivalul Sunwaves de la Mamaia, de unde a plecat spre Râmnicu Vâlcea.

Designerul a condus cu mare viteză pe DJ 226 și a ieșit de pe carosabil la intrarea în comuna Săcele. Aici s-a izbit puternic de mai mulți copaci.

Medicii legiști nu au specificat ce fel de substanțe interzise a consumat, nici dacă dacă acestea i-au afectat capacitatea de a conduce.

Conform libertatea.ro, acestea sunt rezultate preliminarii, urmând ca rezultatul final al analizelor toxicologice să fie eliberate în următoarele trei săptămâni.

Citește și: Gest emoționant al localnicilor din Săcele după moartea lui Răzvan Ciobanu

Familia lui Răzvan Ciobanu a ridicat trupul creatorului de modă de la morga Cimitirului Central din Constanța. Răzvan Ciobanu va fi adus la București și depus la capela cimitirului Progresul.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO