Răzvan Ciobanu, aplaudat după slujba de înmormântare. „Să ne facă haine în împărăția lui Dumnezeu”

Răzvan Ciobanu, aplaudat după slujba de înmormântare. bdquo;Să ne facă haine în împărăția lui Dumnezeu
Creatorul de modă a fost înmormântat, joi la orele prânzului, la cimitirul Progresul din Capitală. 

Familia și prietenii lui Răzvan Ciobanu și-au luat rămas bun de la creatorul de modă la slujba de înhumare care a avut loc joi în Sectorul 5 al Capitalei. Designerul a fost condus pe ultimul drum de vedete din showbiz-ul autohton, printre care Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Rita Mureșan, Mircea Solcanu, Oana Roman și Iulia Albu.

Fostului iubit al lui Răzvan Ciobanu i s-a făcut rău la înmormântare și a avut nevoie de ajutor pentru a-și reveni.

La finalul slujbei, care a durat puțin peste o oră, preotul a ținut un scurt discurs în care a vorbit de personalitatea creatorului de modă. „Să ne întâlnim cu el să ne facă haine în împărăția lui Dumnezeu”, a spus preotul de față cu cei prezenți.

Citește și: Gest emoționant al localnicilor din Săcele, după moartea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost aplaudat de prietenii săi înainte ca sicriul să fie coborât în groapă.

Cine a lipsit de la înmormântare

Stilistul vestimentar Adina Buzatu a anunțat încă de azi-dimineață că nu va participa la înhumarea bunului său prieten, explicând și motivele care au făcut-o să stea departe de evenimentul nefericit.

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun și talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potențat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai puțin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în neființă și să întețească durerea celor care l-au iubit.

Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații în speranța că va putea să își ia rămas bun în liniște și demnitate.

Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșală, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii? (...) Te voi purta în suflet mereu, dragule! Îmi pare atât de rău...”, a scris Adina Buzatu pe Facebook.


 

FULLSCREEN
Răzvan Ciobanu, aplaudat după slujba de înmormântare. „Să ne facă haine în împărăția lui Dumnezeu”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO