Reacția Adelinei Pestrițu la atacurile Oanei Zăvoranu: ”Asemenea atitudini nu pot rămâne nesancționate”

Reacția Adelinei Pestrițu la atacurile Oanei Zăvoranu: Asemenea atitudini nu pot rămâne nesancționate
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, Oana Zavoranu,
Data publicarii: 14 Decembrie 2020
Data actualizare: 14 Decembrie 2020
Oana Zăvoranu a reușit să stârnească o serie de reacții acide în social media, după ce a lansat mai multe atacuri asupra anumitor vedete autohtone.

Printre vedetele luate la țintă se află Bianca Drăgușanu, Oana Roman sau Adelina Pestrițu, cea din urmă fiind una dintre cele care au și reacționat la aceste atacuri.

Într-o postare publicată pe Instastory, Adelina Pestrițu a explicat că nu vrea să îi răspundă în niciun fel Oanei Zăvoranu și că a acționat pe cale legală pentru a rezolva acest conflict. 

Totul a început de la faptul că Oana Zăvoranu le acuză pe influencerițe că primesc produse pe gratis și că nu anunță pe Instagram că ele, de fapt, fac reclamă. În plus, s-a luat de vedete și pentru faptul că au apelat la operațiile estetice pentru a-și schimba radical înfățișarea. 

În cazul Adelinei Pestrițu a discutat și despre infectarea cu COVID-19, acuzând-o că a mințit. „Ai avut COVID-19 până la urmă? Că pare că aveai miros pentru brăduțul din mașină și brusc, după ce ai încasat «cașcavalul», ți-ai adus aminte că ai COVID-19”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory. 

Vezi și: Papanași fierți și papanași prăjiți
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies