Reacția fanilor când Raluca Pastramă a postat pe Instagram o fotografie cu fratele ei

Reacția fanilor când Raluca Pastramă a postat pe Instagram o fotografie cu fratele ei
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Februarie 2021
Data actualizare: 20 Februarie 2021
În toamna anului trecut, Pepe anunța pe YouTube că el și Raluca Pastramă, soția lui, au ajuns la final de drum și urmează să divorțeze.

Chiar dacă Pepe și Raluca au decis să se despartă, multă lume a afirmat că ei se vor împăca, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât, cei doi chiar au ajuns și la poliție, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat pe artist că ar fi agresat-o, însă apoi tânăra și-a retras plângerea.

Acum, la câteva luni de la momentul în care Pepe a anunțat divorțul, Raluca Pastramă a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de un bărbat, pe care îl pupă. Ceea ce mulți fani nu au știut, însă, este că tânărul din imagine este nimeni altul decât Bombo Pastramă, fratele ei.

„Mai bine își stătea cu Pepe”, a scris una dintre fane în dreptul fotografiei, iar Raluca Pastramă a ținut să-i răspundă imediat: „El e fratele meu…”. După care o altă fană a reacționat: „În loc să fie cu Pepe poza, e cu fratele”.

Descrierea fotografiei pe care Raluca Pastramă a postat-o, „Sufletul meu bun”, nu lăsa însă loc de interpretări, deoarece ea îi dăduse tag și se vedea clar că au același nume de familie. Iar fanii care știau cine este Bombo Pastramă au reacționat pe măsură: „Familie frumoasă”, „Frate tot la frate trage”, „Sângele apă nu se face”, „Semănați”.

În dreptul fotografiei a comentat și Bombo Pastramă: „Inima mea”, a scris acesta.

foto: Instagram Raluca Pastramă

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies