Reacția lui Abi după ce Alex Velea i-a dedicat o melodie: “Când toată țara vorbește de tine”

Reacția lui Abi după ce Alex Velea i-a dedicat o melodie:  Când toată țara vorbește de tine
Citeste mai mult despre: Abi, Alex Velea,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 27 Ianuarie 2020
Mediul online a fost luat cu asalt, în ultimele săptămâni, de Abi și Alex Velea, care s-au certat pe Instagram și pe YouTube.

Dacă Abi a preferat să-l atace pe Alex Velea prin intermediul contului său de Instagram, postând în feed și la story diferite mesaje pentru cântăreț, acesta din urmă a postat pe YouTube un vlog și o melodie prin care i-a răspuns lui Abi.

Vlogul lui Alex Velea și melodia acestuia au ocupat primele două locuri în trending pe YouTube, făcând mare vâlvă în mediul online. Toată lumea a vorbit despre cei doi artiști, iar în urmă cu doar câteva zile Abi a postat în mediul online noi mesaje pentru Alex Velea.

Mai întâi, Abia a postat o parte din clipul lui Velea, peste care a pus o altă melodie, în dreptul filmulețului fiind și mesajul: “Te-am iertat de atâtea ori, nu se va mai intampla”. Într-o săptămână, clipul de pe contul lui Abi a adunat peste 500.000 de vizualizări, aproxiamtiv 100.000 de like-uri și aproape 100.000 de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REGELE ROMANIEI???????????? (@1babyabi1) on

Apoi, Abi a postat și o fotografie realizată într-un restaurant, cu un mesaj care vorbește de la sine: “Când toată țara vorbește de tine...”.  În doar câteva zile, imaginea a strâns aproape 150.000 de like-uri și mii de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REGELE ROMANIEI???????????? (@1babyabi1) on

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies