Reacția lui Elon Musk după ce a fost acuzat că a avut o aventură cu soția fondatorului Google

Reacția lui Elon Musk după ce a fost acuzat că a avut o aventură cu soția fondatorului Google
Elon Musk. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Elon Musk, aventura, Google, Sergey Brin,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Iulie 2022
Data actualizare: 25 Iulie 2022
Elon Musk a reacționat vehement pe Twitter, după un articol scandalos publicat de Wall Street Journal, iar admiratorii săi i-au luat apărarea. Șeful Tesla a fost acuzat că a avut o aventură cu soția unuia dintre fondatorii Google.

Elon Musk este zugrăvit în termeni duri de Wall Street Journal, publicație care susține că șeful companiilor SpaceX și Tesla a „spart” casa co-fondatorului Google, Sergey Brin. Conform ziarului, Musk a avut o aventură cu soția acestuia, eveniment care a dus, în final, la divorțul celor doi.

Mai mult, susține articolul, Elon Musk i-ar fi cerut iertare în genunchi lui Brin, când acesta a aflat de „rătăcirea” celor doi.

Musk a calificat alegațiile „o mizerie”, dezvăluind că relația de prietenie care îl leagă de co-fondatorul Google nu i-ar fi permis o asemenea trădare.

Este o mizerie absolută. Eu și Sergey suntem prieteni și am fost la o petrecere noaptea trecută. Nu am văzut-o pe Nicole decât de două ori în trei ani, de fiecare dată cu mulți oameni în jur. Nimic romantic”, a scris Musk pe Twitter.Miliardarul a revenit pe rețeaua socială, adăugând că „nu am mai făcut sex de secole”. Sergey Brin nu a reacționat încă pe marginea acestui subiect.

Presupusa aventură dintre Elon Musk și Nicole Shanahan este subiectul zilei pe Twitter, fiecare internaut plasându-se într-una dintre cele două tabere. 
 

Conform ziarului, Sergey Brin a depus actele de divorț în luna ianuarie a acestui an, citând „diferențe ireconciliabile”. Cei doi au împreună o fată.

Elon Musk a avut și el probleme în viața privată, în septembrie 2021 despărțindu-se de artista canadiană de muzică pop Grimes.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies