Reacția lui Selly, după ce Cristian Tudor Popescu a vorbit despre accidentul vloggerului

Reacția lui Selly, după ce Cristian Tudor Popescu a vorbit despre accidentul vloggerului
Autor: Iulian Ioncea
Data: 16 Decembrie 2019
Săptămâna trecută, Selly a făcut accident auto cu noua lui mașină, iar una dintre personalitățile care au comentat pe această temă a fost Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a spus la o televiziune de știri că persoanele care dau 70.000 de euro pe o mașină pe care o lovesc imediat după ce o cumpără au anumite probleme interioare. “L-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, Selly sau Shelby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar. Eu sunt de modă veche. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a spus CTP la Digi 24.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, 5Gang, trupa lui Selly, a lansat un nou videoclip, “Hocus Pocus”, care începe cu declarațiile făcute de Cristian Tudor Popescu la sfârșitul săptămânii trecute. Imediat după înregistrarea cu jurnalistul încep versurile lui Selly, care par a fi o reacție la ce a spus CTP: „Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money”.

Vezi și: SELLY VS DORIAN POPA - Trending Review cu Daragiu - Episodul 5

FULLSCREEN
Reacția lui Selly, după ce Cristian Tudor Popescu și-a dat cu părerea despre accidentul lui
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO