• PRO TV
  • Reacția mamei lui Will Smith, după ce actorul l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022

Reacția mamei lui Will Smith, după ce actorul l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022

Reacția mamei lui Will Smith, după ce actorul l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022

Will Smith a scandalizat întreaga planeta cu gestul pe care l-a făcut pe scena Premiilor Oscar 2022. Supărat că actorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama nevestei sale, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit. “Nu mai pomeni numele soției mele”, a strigat apoi acesta nervos din public. 

Carolyn Smith, mama actorului Will Smith, a urmărit gala Premiilor Oscar din casa familiei din Philadelphia. În vârstă de 85 de ani, ea a povestit că toți s-au îmbrăcat festiv pentru această ocazie. 

Femeia a povestit pentru un post local că atacul fiului ei asupra actorului Chris Rock a “surprins-o”. 

Gluma de la care a pornit totul 

Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre Jada Pinkett-Smith. 

“Jada, te iubesc. GI Jane 2, abia aștept să te văd”, a spus comediantul, moment în care Jada Pinkett Smith a dat ochii peste cap. Acestea au fost cuvintele care l-au supărat pe Will Smith, care nu a acceptat comparația cu GI Jane. Jada Pinkett Smith suferă de o boală autoimună, care se cheamă Alopecia Areata. Din această cauză, actriței îi cade părul. 

Cum a reacționat mama lui Will Smith 

Carolyn Smith care este extrem de apropiată de fiul ei a declarat că a fost: “Pentru prima oară când l-am văzut așa. Prima oară în viața lui. Nu l-am mai văzut niciodată făcând așa ceva. Este o persoană foarte temperată”.


Ea a adăugat că a vorbit după incident la telefon cu fiul său. Potrivit Daily Mail, Carolyn i-a sugerat actorului să se odihnească și să plece într-o vacanță. 

Citește și: Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock că l-a umilit la Oscar 2022: „Am fost dezechilibrat și m-am înșelat”

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni