Regina Elisabeta a II-a vrea ca Prințul William și fiul lui, George, să călătorească în elicoptere diferite

Regina Elisabeta a II-a vrea ca Prințul William și fiul lui, George, să călătorească în elicoptere diferite
Ducii de Cambridge, informați de îngrijorarea Reginei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Decembrie 2021
Data actualizare: 19 Decembrie 2021
Îngrijorare în sânul Familiei Regale Britanice. Regina l-a îndemnat pe Prințul William să nu mai călătorească împreună cu întreaga familie în acelați aparat de zbor, din rațiuni de siguranță. 

Doi moștenitori ai tronului britanic la bordul aceluiași elicopter e un risc pe care Casa Regală a Marii Britanii nu și-l poate asuma. Regina Elisabeta a II-a i-a cerut Prințului William, al doilea succesor la tronul regatului după Prințul Charles, să împartă familia în două grupuri atunci când călătorește pe calea aerului.

Suverana l-a informat pe William de îngrijorarea sa după ce a observat că nepotul ei și-a intensificat călătoriile cu elicopterul, alături de familie, pe ruta Londra-Norfolk, susține o sursă citată de The Sun.

Fiul lui William, Prințul George, este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic, deci îngrijorarea Regiei este justificată.

Avertismentul Reginei vine după aproape doi ani de la moartea dramatică a fostului baschetbalist Kobe Bryant. Starul de la LA Lakers și-a pierdut viața la 26 ianuarie 2020, după ce elicoperul în care călătorea s-a prăbușit în zona deluroasă Calabasas (California). La bord mai era și fiica sa, Gianna. Alte 6 persoane au decedat atunci.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!