Relație cu năbădăi! Un fotbalist s-a certat cu iubita și apoi ea a vrut să dea cu mașina peste el

Relație cu năbădăi! Un fotbalist s-a certat cu iubita și apoi ea a vrut să dea cu mașina peste el
Citeste mai mult despre: jese rodriguez ruiz, aurah ruiz, jese,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Octombrie 2021
Data actualizare: 26 Octombrie 2021
Jesé Rodríguez Ruiz, cunoscut în lumea sportului drept Jese, a trecut din nou prin momente de groază, din cauza fostei soții, Aurah Ruiz, care îi este iubită în prezent.

După ce au divorțat cu scandal în urmă cu mai mulți ani, Jese și Aurah s-au împăcat în toamna anului 2020, însă acum au iar parte de probleme.

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era într-un club din Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt clipuri video cu tine, Jese, nu poți nega”, spunea Aurah Ruiz imediat după divorț.

Însă după ce s-au împăcat părea că lucrurile merg bine între timp. Timp de un an! Apoi, cei doi s-au certat din nou, iar scandalul dintre ei a atins noi cote.

Potrivit presei din Spania, fostul atacant de la Real Madrid și de la PSG a fost lovit cu mașina de către fosta lui soție! „Potrivit martorilor, Aurah a încercat să dea peste fotbalist cu mașina, după ce s-au certat. A încercat să-l lovească și el ar putea fi rănit la picior”, au scris cei de la Marca.

foto: Profimedia Images; Getty Images

Vezi și: Cum să te costumezi de Halloween
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies