Rică Răducanu, probleme mari de sănătate: “Boala este într-o fază destul de avansată”

Rică Răducanu, probleme mari de sănătate: Boala este într-o fază destul de avansată
Citeste mai mult despre: Rica Raducanu, Rică Răducanu boala,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Decembrie 2021
Data actualizare: 15 Decembrie 2021
Problemele de sănătate nu-i dau pace lui Rică Răducanu. Fostul mare portar al Naționalei a ajuns din nou pe mâna medicilor și se pregătește de operație. 

Se pare că fostul sportiv are dureri insuportabile la nivelul genunchiului, iar medicii spun că singura soluție este operația. 

“Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală. Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a declarat doctorul care se ocupă de Rică Răducanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

În cadrul aceleași emisiuni, rapidistul în vârstă de 75 de ani s-a plâns de pe patul de spital că nu a reușit să facă mișcare în ultima perioadă din cauza durerilor, însă își pune toate speranța în medicii care îl tratează.

“Să vedem domnul doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul. Că eu acum, ultima dată, asta făceam. Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii. Vorba lui domn’ doctor: «Bă Rică, îți mai trece la morgă asta!». Așa se zice, că atunci nu te mai doare nimic. (…) Cea mai oftică pe care o am e că nu mai pot să fac mișcare cu piciorul, să alerg (…) Am trecut prin multe în viață, să sperăm că lumea o să mă mai audă, cu glumele mele”, a declarat Rică Răducanu.

La începutul anului, Rică Răducanu și soția sa au fost internați în spital după ce s-au infectat cu coronavirus. Soția sa a trecut mult mai greu peste boală.

"A fost rău, a stat o lună în spital. A avut probleme la plămâni din cauza COVID. Dar ea are și alte boli. Nevastă-mea este mai puternică decât mine. M-am gândit la moarte", a declarat atunci Rică Răducanu în emisiunea La Măruță.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!