Rihanna și tatăl ei au îngropat securea războiului după doi ani de certuri aprige. Ce acuzații îi aducea 

Rihanna și tatăl ei au îngropat securea războiului după doi ani de certuri aprige. Ce acuzații îi aducea
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 08 Septembrie 2021
Data actualizare: 08 Septembrie 2021
Rihanna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din industria muzicală. Deși cariera ei este una de invidiat, nu se poate spune același lucru și despre viața personală a vedetei. Timp de doi ani, Rihanna a avut o relație tensionată cu tatăl ei, însă se pare că a decis să îngroape securea războiului și să îi acorde o nouă șansă.  

Vremea a trecut, iar Rihanna a revenit la sentimente mai bune. În urmă cu doar câteva zile, solista a renunțat la acuzațiile aduse și și-a retras plângerea din instanță. 

Rihanna susținea că firma tatălui ei a promovat un turneu muzical de 15 milioane de dolari în America Latină și două concerte, în Los Angeles și Las Vegas, în valoare de 400.000 de dolari, folosindu-se de numele ei. În niciunul dintre aceste evenimente, cântăreața nu ar fi avut niciun fel de implicare. 

Nu este primul gest prin care artista demonstrează că a lăsat trecutul în urmă. Anul trecut, tatăl ei a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar ea a fost cea care a achiziționat un ventilator și s-a interesat îndeaproape de starea sa de sănătate, relatează Daily Mail. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: A cântat melodia “Stay” mai bine decât Rihanna. Vulpoiul i-a emoționat pe toți cu interpretarea sa
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!