Robert De Niro, la sapă de lemn din cauza divorțului de soția lui, Grace Hightower

Robert De Niro, la sapă de lemn din cauza divorțului de soția lui, Grace Hightower
Robert De Niro și Grace Hightower au fost căsătoriți de două ori. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Aprilie 2021
Data actualizare: 19 Aprilie 2021
Actorul de 77 de ani a intentat divorțul în toamna anului 2018, însă disputa cu fosta soție continuă și azi. Robert De Niro se plânge că sărăcește pe zi ce trece din cauza pretențiilor extravagante ale celei care i-a fost parteneră aproape 21 de ani.

Robert De Niro trebuie să muncească 12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână, pentru a ține pasul cu pretențiile fostei soții. Avocata sa susține că actorul a ajuns dator la stat și că tot ce câștigă acum se duce pe achitarea impozitelor și taxelor.

Divorțul, deschis în toamna anului 2018, este departe de finalizare, însă actorul trebuie să-i plătească lui Grace Hightower sume astronomice.

Când se va opri asta? Când va avea dreptul de a nu lua fiecare proiect care vine și de a nu lucra 6 zile pe săptămână, 12 ore pe zi, astfel încât să țină pasul cu setea de Stella McCartney a doamnei Hightower? (aluzie la îmbrăcămintea scumpă a designerului Stella McCartney – n. red.). El s-ar putea îmbolnăvi mâine, iar petrecerea s-ar termina”, a susținut în fața instanței Caroline Krauss, avocata lui De Niro, conform Page Six.  

Cei doi foști soți au fost audiați de la distanță în procesul de divorț care durează din 2018. Reprezentantul legal al actorului a lansat acuzații grave la adresa lui Grace Hightower, care l-ar toca de bani pe actorul de 77 de ani.

Citește și: Cum arată fiica de șapte ani a lui Robert de Niro, pentru care actorul se luptă cu fosta soție

Krauss a dezvăluit că Grace Hightower are cheltuieli scandaloase din banii plătiți de actor. Doar în 2019, aceasta ar fi plătit 1,67 de milioane de dolari pe bunuri de lux, printre care și un inel cu diamante în valoare de 1,2 milioane de dolari.

În replică, fosta soție susține că De Niro și-a redus drastic „contribuția” după separare, de la 375.000 de dolari pe lună, la 100.000 de dolari pe lună la începutul acestui an.

Robert De Niro: „Avem un contract prenupțial”

Starul din Raging Bull susține că el și fosta soție au semnat un contract prenupțial în 2004, care ar trebui să devină oficial după pronunțarea divorțului. Conform înțelegerii de atunci, Grace Hightower poate primi cel mult un apartament de 6 milioane de dolari, 500.000 de dolari cash și o pensie alimentară de un milion de dolari pe an.

Însă, până la pronunțarea divorțului, actorul este nevoit să suporte pretențiile ieșite din comun ale fostei soții. 

La apogeul carierei sale, Robert De Niro avea o avere estimată la 500 de milioane de dolari, din care fosta soție a cerut jumătate. Mare parte a averii sale provine din rețeaua de restaurante pe care a creat-o și din compania media Tribeca Enterprises la care este co-fondator. În vara anului 2020, actorul declara că pandemia de Covid-19 l-a sărăcit, ca urmare a restricțiilor impuse de criza medicală.

Robert De Niro și Grace Hightower s-au căsătorit de două ori. Prima dată, în 1997. S-au despărțit doi ani mai târziu. S-au căsătorit din nou în 2004, însă atunci au semnat un contract prenupțial, prin care s-au pus de acord asupra împărțirii averii în cazul unui nou divorț. Împreună au doi copii, o fată și un băiat.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

FULLSCREEN
Robert De Niro, la sapă de lemn din cauza divorțului de soția lui, Grace Hightower
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies