Robert Irwin, fiul vânătorului de crocodili Steve Irwin, se iubește cu nepoata lui Heath Ledger

Robert Irwin, fiul vânătorului de crocodili Steve Irwin, se iubește cu nepoata lui Heath Ledger
Robert Irwin și Rorie Buckley. FOTO: Getty Images/Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Noiembrie 2022
Data actualizare: 06 Decembrie 2022
Fiul cel mic al regretatului Steve Irwin, Robert Irwin, s-a afișat în public cu prima sa iubită. Tânăra de 18 ani este nepoata actorului Heath Ledger, Rorie, pe care toată lumea o confundă cu sora sa geamănă, Scarlett.

Revista australiană New Idea l-a susprins pe Robert Irwin în compania iubitei sale, cu care a luat masa pe plajă și a privit apusul soarelui. Publicația a făcut, însă, o confuzie, atribuindu-i fetei altă identitate. 

Conform presei de la Antopozi, Rorie și Scarlett Buckey sunt deseori confundate, fiindcă sunt gemene. Misterul a fost lămurit de publicația Perth Now, care a dezvăluit că fiul cel mic al lui Steve Irwin se iubește cu Rorie, sora lui Scarlett, nepoata regretatului actor Heath Ledger.

Conform presei din Australia, cei doi nu s-au afișat niciodată până acum, semn că relația lor e proaspătă. Niciunul dintre ei nu a confirmat public că sunt împreună.


FOTO: New Idea Magazine

Rorie și Scarlett sunt fiicele lui Kate Ledger, sora lui Heath Ledger. Actorul australian a murit neașteptat în 2008, în urma unei supradoze accidentale cu medicamente. După dispariția starului din Cavalerul negru, sora sa a fondat Bursele Heath Ledger pentru sprijinirea tinerilor actori.

Robert Irwin, care a trăit printre crocodili și alte animale sălbatice, continuă munca tatălui său. La începutul acestui an, fiul lui Steve Irwin și-a pus viața în pericol și era să fie mâncat de un crocodil pe care voia să-l hrănească la Zoo.

Fotografii: Getty Images/New Idea

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!