Ronaldo, apariție de senzație alături de iubita cu 13 ani mai tânără. Cine e modelul care l-a cucerit pe fotbalist

Ronaldo, apariție de senzație alături de iubita cu 13 ani mai tânără. Cine e modelul care l-a cucerit pe fotbalist
sursa foto: ProfiMedia/ Instagram
Citeste mai mult despre: Ronaldo, Celina Locks, iubita, model,
Data publicarii: 31 August 2020
Data actualizare: 15 Noiembrie 2020
Ronaldo s-a retras în urmă cu nouă ani din activitatea sportivă la nivel profesionist, după ce timp de două decenii a fost unul dintre cei mai talentați și iubiți fotbaliști din lume.

Ajuns la 43 de ani, brazilianul nu se mai află în forma fizică ce l-a consacrat, însă acest aspect nu l-a împiedicat să o cucerească pe actuala sa parteneră, Celina Locks (30 de ani).

Cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timpul vacanței pe care o petrec în Formentera alături de câțiva prieteni și o parte din copiii sportivului. 

Ronaldo are patru copii cu trei femei diferite: Ronald (19 ani), cu prima soție, Maria Sophia (10 ani) și Maria Alice (9 ani), cu Maria Beatriz Antony și Alexander (14 ani), cu o fostă cucerire. 

La sfârșitul anului 2010, starul brazilian a mărturisit că și-a făcut vasectomie, însă de curând a dezvăluit că ar mai putea avea copii, deoarece și-a înghețat spermă la o clinică de specialitate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks) on

Ronaldo și Celina Locks par să formeze un cuplu de la începutul anului 2015, de când au început să apară primele fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies