Rolul lui Kevin din "Singur acasă" i-a scos familia din sărăcie! Condițiile mizere în care a trăit Macaulay Culkin 

Rolul lui Kevin din Singur acasă i-a scos familia din sărăcie! Condițiile mizere în care a trăit Macaulay Culkin
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Decembrie 2021
Filmul "Singur acasă" este cunoscut în întreaga lume, la fel și personajul interpretat de Macaulay Culkin. Rolul avea să îi aducă actorului un succes fulminant și să îl tranforme într-o vedetă peste noapte. Viața lui Macaulay Culkin nu a fost însă dintotdeauna una lipsită de griji. 

Macaulay Culkin a devenit vedetă internațională datorită rolului deținut în pelicula Singur acasă, iar conturile familiei sale s-au umplut. Viața celebrului actor a fost una foarte dificilă înainte de a cunoaște succesul la Hollywood.

Potrivit publicației New York Times, familia lui Macaulay locuia într-un apartament cu două camere, iar la fiecare doi ani devenea mai numeroasă cu un membru. Așadar, în scurt timp, nu mai puțin de nouă persoane au fost nevoite să împartă câțiva metri pătrați 24 de ore din 24. 

„Era, în mare, un hol lung, care era separat de pragurile unor uşi, care nu aveau uşi”, a dezvăluit actorul pentru revista sus menţionată. „Cred că nici măcar uşi nu ne permiteam...”.

„Am făcut foamea ani la rând, ne-am chinuit enorm, după care am devenit cunoscuţi, am obţinut succesul mult dorit şi aş fi crezut că ne vom bucura de o perioadă bună, ne vom relaxa, dar nu a fost aşa...”, a declarat mama actorului pentru Telegraph.

„S-a dovedit că eram mai fericiţi când trăiam de pe o zi pe alta, iar lucrul acesta ne-a afectat mult. Nu reuşeam să ne bucurăm de tot ceea ce ajunsese întreaga familie să realizeze”, a povestit mama lui Macaulay Culkin.

Billy Hopkins, director de film la Hollywood a vorbit, la rândul său, despre condițiile dificile în care a crescut actorul. „Macaulay se strecura pe sub băncile de la teatru ca să caute mărunţiş pe jos, căzut din buzunarele oamenilor”, a mărturisit Billy. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies