Roxana Vancea, drumul până la un corp perfect: “Aveam numai colăcei și mâncam încotinuu”

Roxana Vancea, drumul până la un corp perfect:  Aveam numai colăcei și mâncam încotinuu
Data: 25 Iunie 2019
La sală e șefă. Și la propriu și la figurat! Pentru că antrenează o mulțime de fete, dar le și dă exemplu și le inspiră. 
Cu toate acestea, desi a fost mereu frumoasă, Roxana nu a arătat mereu perfect. Invitată la Măruță să vorbească despre schimbările pe care le-a făcut, Roxana a făcut o declarație surprinzătoare:

“Aveam numai colăcei și mâncam incontinuu. Acum toți bărbații îmi spun că arătam mai bine înainte. Toate femeile îmi spun că arăt mai bine acum. Și cum pe mine mă interesează mai mult subiectul numarul 2, e mai bine așa. “

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Echipa "Vorbește lumea" a făcut o vizită la sala unde se antrenează Roxana și a aflat care sunt secretele de bază: Roxana recomandă, pe lângă sport regulat, să mâncăm de patru ori pe zi, să ne hidratăm corespunzător și să avem o alimentație bazată pe proteine. La capitolul alimente de bază intră peștele, quinoa, broccoli și avocado. 

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS


 
Roxana Vancea este antrenor de fitness și este un exemplu viu în ceea ce privește transformarea corporală. Când s-a apucat de sport, bruneta cântărea 59 de kilograme la 1,63, dar a reușit, într-un an, să scape de surplusul de grăsime. 

FOTO: FACEBOOK ROXANA VANCEA

FULLSCREENVezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO