Rudolph Giuliani, amenințat cu închisoarea de fosta soție, dacă nu îi plătește banii pe care îi datorează

Rudolph Giuliani, amenințat cu închisoarea de fosta soție, dacă nu îi plătește banii pe care îi datorează
Judith și Rudolph Giuliani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 August 2022
Data actualizare: 03 August 2022
Fostul primar al orașului New York a dat de necaz după ce a „uitat” să-i plăteacă fostei soții banii conveniți la divorț. Rudolph Giuliani poate ajunge la închisoare dacă refuză să-și plătească datoriile.

Judith Giuliani l-a dat în judecată pe fostul primar după ce acesta a rămas în urmă cu plata despăgubirilor legale obținute după divorț. Dosarul a fost depus la Curtea Supremă de Justiție, unde fosta soție a lui Rudolph Giuliani a dezvăluit că celebrul primar îi datorează 140.000 de dolari doar pentru un apartament de lux pe care cei doi îl dețineau în Palm Beach.

După despărțire, cei doi au fost de acord să vândă proprietatea evaluată la 3,3 milioane de dolari și să împartă banii. Tranzacția nu a mai avut loc, iar Giuliani s-a angajat să-i achite fostei soții o cotă de 200.000 de dolari, sumă din care a plătit doar 60.000 $, scrie Page Six.

Judith susține că Giuliani a refuzat să mai plătească o sumă lunară de 5.000 de dolari, bani pe care ea i-ar fi folosit pentru a achita serviciile unei menajere. 

Judith Giuliani e convinsă că fostul soț are banii pe care îi datorează și îi cere să achite degrabă restanța de 262.000 de dolari, plus penalități de întârziere. În caz contrar, fostul primar poate ajunge la închisoare.

Neprezentarea dumneavoastră în instanță poate duce la arestarea imediată sau la închisoare pentru sfidarea instanței”, se arată în documentele depuse la dosar.

Judith și Rudolph Giuliani au divorțat în 2018, după 15 ani de mariaj. Ea a depus actele de separare și a declanșat o luptă febrilă pentru împărțirea averii. Ei nu au copii împreună, însă fostul primar a făcut doi copii cu cea de-a doua soție, Donna Hanover. Fiica sa, Caroline, i-a oferit alt șoc în viață când a făcut declarații controversate.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies