S-a aflat secretul. Ewan McGregor și iubita lui cu 14 de ani mai tânără au adus pe lume un băiețel

S-a aflat secretul. Ewan McGregor și iubita lui cu 14 de ani mai tânără au adus pe lume un băiețel
Ewan McGregor și Mary Winstead. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Iunie 2021
Data actualizare: 29 Iunie 2021
Ewan McGregor a ajuns la al cincilea copil, la vârsta de 50 de ani. Actorul scoțian și iubita lui au adus pe lume un băiețel, în mare secret, însă evenimentul a fost anunțat pe Instagram de fiica lui cea mare.

Ewan McGregor e fericit după ce iubita lui, actrița Mary Elizabeth Winstead a născut primul său băiat. Actorul scoțian mai are 4 fete, trei cu fosta soție Eve Mevrakis, și o fată adoptată din Mongolia.

Vestea a fost dată pe rețelele sociale de fiica cea mare a actorului, Clara McGregor.

Bun benit pe lume, frățioare! Felicitări tatei și lui Mary – acesta este cel mai mare cadou”, a scris tânăra pe Instagram, unde a postat câteva fotografii cu micuțul.

Ewan McGregor (50 de ani) și Mary Winstead (36 de ani) sunt împreună din 2017, când au început o relație interzisă. Actorul s-a despărțit de soția lui, Eve Mevrakis, în ianuarie 2018, după 23 de ani de mariaj.

În toamna aceluiași an, McGregor a depus o cerere la tribunal pentru reducerea cuantumului pensiei alimentare. Actorul s-a plâns că plătește prea mult pentru întreținerea fetelor și fostei sale soții.

Fiica cea mare a actorului, Clara, a fost cea mai afectată de divorțul părinților. După anunțul despărțirii lor, Clara a lăsat un comentariu acid sub o poză din 2014 a celei care i-a luat locul mamei ei.

Cea mai talentată și mai frumoasă femeie de pe Pământ?? O, frate, delirați. Fata e o bucată de gunoi”, a scris Clara. Ulterior, fata a dezvăluit că a greșit vorbind atât de urât de iubita tatălui ei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies