Sara Carbonero, într-o ipostază care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Cum arată acum soția lui Iker Casillas

Sara Carbonero, într-o ipostază care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Cum arată acum soția lui Iker Casillas
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Iulie 2020
Data actualizare: 01 Iulie 2020
Sara Carbonero a fost diagnosticată cu cancer ovarian în luna mai a anului 2019, iar de atunci a trecut printr-o serie de tratamente și proceduri medicale în drumul său spre vindecare.

În vârstă de 29 de ani, soția lui Iker Casillas, cunoscută jurnalistă sportivă în Spania, a fost nevoită să își schimbe look-ul după curele de chimioterapie pe care le-a făcut de-a lungul anului. 

În luna iunie, Sara Carbonero a pozat pentru coperta revistei Elle Spania. Jurnalista a ales să apară în fotografii cu părul său natural, refuzând astfel să folosească perucă sau alte artificii de înfrumusețare. Peste 2.7 milioane de oameni i-au apreciat gestul și au aplaudat-o pentru curaj de care a dat dovadă.

Sara Carbonero are o cumunitate de fani foarte frumoasă. Prietenii săi virtuali par să o susțină necondiționat și îi scriu o mulțime de comentarii pozitive atunci când aceasta publica fotografii pe Instagram. 

Cea mai recentă fotografie postată de soția lui Casillas i-a bucurat peste măsură pe toți prietenii săi virtuali. În imagine, Sara pare că a mai câștigat puțin în greutate, semn că a început să prindă puteri și se simte din ce în ce mai bine după tratamentul complex pe care l-a urmat. 

"Câte kilograme ai? Arăți mai bine acum" a fost mesajul unui fan. "Ești spectaculoasă acum, că ai luat puțin în greutate”, a scris un alt susținător. "Fața ta e tot mai rotundă" și "Te-ai îngrășat puțin, deci ești pe drumul cel bun" sunt doar câteva dintre reacțiile primite pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S m i l e ???? #vamosaporlasemana #buenosdías #felizlunes #Porto #slowlife

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on


În interviul acordat pentru publicația Elle Spania, Sara Carbonero a mărturisit că în ultimul an a învățat un lucru esențial despre viață: "nu poți controla totul și că trebuie să trăiești în prezent".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Compartir y agradecer siempre @elle_spain . Juntas, todavía mejor @rosalia.vt . #Repost @elle_spain ・・・ Sara Carbonero, en una portada única, se suma en nuestro número de julio a la acción #ELLESolidArty, una galería virtual con imágenes donadas por fotógrafos de moda e ilustradores y obras de tótems del arte que se pondrán a la venta para recaudar fondos para la Federacion Española de Bancos de Amimentos (fesbal - @fesbal_org). Es tiempo de COMPARTIR. Te contamos todo sobre esta acción y sobre nuestro número más solidario de #ELLEjulio, en ELLE.es | LINK EN BIO| @caixabankexperience @amazon . . #ELLE4FOOD #CaixaBank . . Por @gema_veiga |Foto: @mariosierrafotografo | Intervención artística @jorgegalindo_studio | Realización @sylviamontoliuelle | #makeup #hair @vickymarcosg |Directora de moda: @laura_somoza | Directora Creativa: @ananiciezarubio | Directora de Producción: @elvirarigalelle | Directora de Eventos: @rocioalvarezdelacampa

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on


 

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies