Sarah Dumitrescu, reacție surprinzătoare. Ce spune despre Laurențiu Reghecampf: "Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă"

Sarah Dumitrescu, reacție surprinzătoare. Ce spune despre Laurențiu Reghecampf: Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă
Data publicarii: 21 Martie 2022
Data actualizare: 21 Martie 2022
Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan, a dezvăluit recent în ce relații a rămas cu tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de o despărțire nu tocmai liniștită, ci plină de reproșuri. Acuzat de mai multe ori că a cheltuit banii familiei în alte scopuri, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că el le-a ajutat financiar foarte multe pe fiicele Aneimaria Prodan, Rebecca și Sarah, și că niciodată nu a făcut diferențe între copii.

Sarah Dumitrescu, reacție surprinzătoare despre Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre relația pe care o are în prezent cu Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost tată vitreg mulți ani. 

Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre.

Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”, a dezvăluit aceasta pentru click.ro

Sursă foto: instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!