Sărbătoare în familia lui Enrique Iglesias și a Annei Kournikova! Gemenii lor au împlinit trei ani și sunt adorabili

Sărbătoare în familia lui Enrique Iglesias și a Annei Kournikova! Gemenii lor au împlinit trei ani și sunt adorabili
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 17 Decembrie 2020
Data actualizare: 17 Decembrie 2020
El - unul dintre cei mai iubiți artiști latino, ea - una dintre cele mai sexy tenismene de pe planetă. S-au văzut, s-au plăcut și de aproape 20 de ani formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri. Vorbim despre Enrique Iglesias și Anna Kourniko, care au acasă trei minuni.

S-au cunoscut în 2001 și au schimbat săruturi pasionale în videoclipul melodiei “Escape”, iar de atunci sunt nedespărțiți și își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor. 

În 2017, Enrique și Anna au devenit pentru prima oară părinți, după ce rusoaica a adus pe lume gemenii: Lucy și Nicholas. Doi ani mai târziu, fosta tenismenă a rămas din nou însărcinată. În februarie 2020, cuplul a anunțat pe contul de socializare că familia lor s-a mărit cu încă un membru. Pe 30 ianuarie 2020, Anna Kournikova a născut-o pe Mary Iglesias.

Anna și Enrique postează rar imagini cu odraslele lor

Anna Kournikova (39 de ani) și Enrique Iglesias (45 de ani) au milioane de urmăritori pe conturile de socializare, acolo unde rareori le fac câte o surpriză fanilor și postează fotografii cu copiii lor.

Fosta tenismenă a postat recent două fotografii cu gemenii Lucy și Nicholas, prilej cu care i-a anunțat pe fani că micuții au împlinit trei ani. Copiii sunt adorabili și au moștenit frumusețea părinților.


“Ce mari și frumoși sunt!” “Nicholas are nasul lui Enrique”,  “Nico este perfect”, “Lulu, ești o prințesă superbă” – sunt reacțiile fanilor la pozele cu cei doi copii. Chiar și tăticul Enrique a lăsat câte o inimioară la fotografiile odraselelor sale.  

Fotografii: Getty Images / Instagram

Vezi și VIDEO: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies