Scandalul l-a propulsat pe Selly pe locul 1 în trending! Vlogger-ul a cucerit din nou YouTube-ul

Scandalul l-a propulsat pe Selly pe locul 1 în trending! Vlogger-ul a cucerit din nou YouTube-ul
Citeste mai mult despre: Selly, trending, YouTube,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Martie 2021
Data actualizare: 06 Martie 2021
Pe 28 februarie, Selly a împlinit 20 de ani, iar aniversarea lui nu a trecut neobservată: vlogger-ul a organizat o petrecere în urma căreia s-au dat amenzi de 15.000 de lei.

Din cauza pandemiei, legea spune că la evenimentele private nu au voie să participe mai mult de 20 de persoane, însă Selly nu a ținut cont de acest lucru, iar oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut mai multe filmulețe postate în mediul online, realizate chiar în vila din Snagov unde s-a ținut petrecerea.

„La data de 28 februarie 2021, polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, au afirmat oamenii legii.

După ce presa a relatat pe larg despre scandalul creat de aniversarea lui Selly, celebrul vlogger a postat pe YouTube un clip în care explică exact ce s-a întâmplat.

„A ieșit scandal național! S-au terminat toate problemele țării și toată România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta. Am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Problema e legea. Legea e foarte stupidă. Legea e complet idioată! În club e voie și toți oamenii stau lipiți unul de altul. Într-o casă imensă, cu o curte imensă, cu aerisire, e ilegal. Susțin cu tărie că legea e complet idioată. Mi se pare oarecum nedrept ce am pățit eu. În prima seară, a fost o masă cu câțiva prieteni apropiați și atât. Suntem 9 persoane. A doua seară mi-am chemat prietenii mai tineri, de-o vârstă cu mine. Și l-am chemat pe Tzancă Uraganu. N-au fost niciodată 20 de persoane în același timp în casă. Problema a fost, și nu vreau să dau acuma vina pe Tzancă, dar Tzancă a venit cu toată formația, ceea ce eu nu am prevăzut. Nu știam că vine cu toată formația extinsă. Ca idee, în momentul în care a venit Tzancă Uraganu cu toată formația, numărul de participanți s-a dublat”, a spus Selly, printre altele, în prima reacție după scandal.

În aproximativ 24 de ore, vlogul lui Selly a adunat peste 800.000 de vizualizări și a ajuns locul 1 în trending pe YouTube, devansând astfel manelele, care ocupă zi de zi locuri fruntașe în mediul online!

foto: Instagram Selly

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
 

FULLSCREEN
Scandalul l-a propulsat pe Selly pe locul 1 în trending! Vlogger-ul a cucerit din nou YouTube-ul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies