Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre echipa Faimoșilor după ce a părăsit Survivor! Cum a interacționat cu Vica

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre echipa Faimoșilor după ce a părăsit Survivor! Cum a interacționat cu Vica
Data publicarii: 20 Ianuarie 2023
Data actualizare: 20 Ianuarie 2023
Tânărul antreprenor a fost nevoit să părăsească Survivor România 2023 după ce s-a accidentat în timpul unui traseu. Își dorea să rămână alături de colegii săi de echipă, dar medicii i-au interzis să mai concureze. Își aduce aminte cu drag de această experiență, dar și de Faimoși!

Cea mai afectată de plecarea lui Sebastian Dobrincu a fost Vica Blochina, care a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că tânărul este nevoit să plece. Fosta dansatoare a mărturisit, la acel moment, că de fiecare dată când se uita la tânărul concurent își aducea aminte de fiul său, Edan.

„Un copil de la care noi adulții avem ce învăța. Mereu, când mă uitam la Sebi, mă gândeam la Edan”, a mărturisit Faimoasa.

Ce a spus Sebastian Dobrincu despre Vica

Antreprenorul și-a luat rămas bun de la colegi și le-a urat mult succes în continuare, iar la scurt timp după ce s-a întors în țară a vorbit despre Vica, dar și despre Gheboasă.

Blonda a intrat rapid la sufletul fostului concurent, dovadă fiind și vorbele frumoase pe care le-a rostit atunci când a discuitat despre interacțiunea cu ea. În schimb, tânărul a dezvăluit că a fost dezamăgit de alegerea lui Gheboasă, care a renunțat mult prea repede la competiție.

„Fiecare coleg a reușit să mă surprindă într-un fel sau altul. Un prim exemplu a fost Vica, care mi-a confirmat încă de la început că preconcepțiile vizavi de imaginea ei publică sunt complet nefondate.

Este un om cu inima de aur și un suflet cum rar iți e dat să întâlnești. Pe cealaltă parte, recunosc că am fost ușor dezamăgit de Ghebe. Știind ce fire luptătoare este de fel, am simțit că a renunțat mult prea devreme”, a spus Sebastian Dobrincu pentru unica.ro.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!