Sebastian Stan, tandru pe iaht cu iubita actriță. Cum arată noua cucerire a românului

Sebastian Stan, tandru pe iaht cu iubita actriță. Cum arată noua cucerire a românului
Sebastian Stan are o nouă iubită. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iulie 2020
Data actualizare: 06 Iulie 2020
Actorul Sebastian Stan a căutat soarele Spaniei și briza Mediteranei pentru o vacanță discretă, la mare distanță de agitația de la New York. Noua lui iubită arată superb pe iaht.

Site-urile cu biografii celebre nu au aflat că Sebastian Stan nu mai e un bărbat singur. Nădăjduim că până va rămâne iahtul fără benzină, tot internetul va afla că actorul de origine română e mai îndrăgostit decât l-a văzut cineva vreodată.

Sebastian Stan tocmai a fost surprins de paparazzi pe un iaht în Marea Mediterană, în dreptul insulei Formentera, cu actrița spaniolă Alejandra Onieva. Cei doi s-au sărutat fără menajamente și au dat de înțeles că formează un cuplu de puțin timp.

Alejandra Onieva are 28 de ani și e cunoscută, mai ales, pentru rolul din serialul El Secreto de Puente Viejo. Din cauza acestui serial a fost nevoită să renunțe la facultatea de Publicitate, Relații Publice și Modă.

Pe coasta Insulelor Baleare, Sebastian Stan a fost foarte atent cu noua lui iubită: a uns-o cu cremă de soare, a ajutat-o să-și schimbe lenjeria și a alintat-o în permanență. Însă, amândoi au beneficiat de serviciile personalului de pe iaht, ambarcațiune care, mai mult ca sigur, a fost închiriată pentru această ieșire pe mare.


Tandrețe pe iaht. FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Actorul de 37 de ani a fost discret în legătură cu relațiile sale amoroase și nu s-a afișat ostentativ cu iubitele lui.

Între 2008 și 2010 a fost cu actrița americană Leighton Meester, de care s-a despărțit amiabil. În 2011, a fost legat temporar de actrița Dianna Agron, iar între 2012 și 2013 a avut o relație cu Jennifer Morrison, alături de care a jucat în seria Once Upon a Time. În 2014 a început o relație cu actrița Margarita Levieva. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Home workout - episodul 8: Exerciții pentru mușchii picioarelor cu accesorii de fitness
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies