Sebastian Stan, un necunoscut pentru Gwyneth Paltrow. „A trebuit să mă prezint a treia oară”

Sebastian Stan, un necunoscut pentru Gwyneth Paltrow. A trebuit să mă prezint a treia oară
Gwyneth Paltrow și Sebastian Stan. FOTO: profimediaimages.ro/Getty
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Iulie 2019
Data actualizare: 05 Iulie 2019
Actorul român a dezvăluit amuzat că Gwyneth Paltrow, alături de care a jucat în seria Avengers, nu l-a recunoscut la un eveniment monden de la Paris.

Gwyneth Paltrow are, clar, o memorie extrem de scurtă, iar ultima victimă a sa este Sebastian Stan. Actorul român a povestit amuzat că a fost nevoit să se prezinte pentru a treia oară la show-ul casei Valentino de la Săptămâna Modei de la Paris.

Actrița, care joacă rolul Pepper Potts în seria Avengers, nu l-a recunoscut pe colegul ei de platou când au dat nas în nas la evenimentul monden. 

„Abia am reușit să stric poza marelui @pppiccioli (creatorul de modă Pierpaolo Piccioli – n.n.) și legendei @realmrvalentino (creatorul de modă Valentino Garavani – n.n.). Vă mulțumesc amândurora pentru că m-ați invitat la primul meu show houte couture în Franța. De asemenea, sunt bucuros că am avut ocazia să mă prezint lui @gwynethpaltrow pentru a treia oară. Suntem în același film”, a scris actorul român în dreptul unei fotografii postate pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on


Citește și: Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil

Sebastian Stan a jucat alături Gwyneth Paltrow și Robert Downey Jr în Avengers: Infinity War și în Avengers: Endgame. Conform actorului român, cei doi s-au mai întâlnit și cu alte ocazii, dar Paltrow tot nu l-a ținut minte.

Gwyneth Paltrow la Săptămâna Modei de la Paris. FOTO: Getty Images

Nu e prima dată când actriței i se atrage atenția că nu ține minte fețele și numele persoanelor cu care colaborează. Anterior, regizorul filmului Iron Man, Jon Favreau, a trebuit să-i amintească faptul că au jucat împreună în Spider-Man: Homecoming.

„Îți amintești că am jucat în Spider-Man?”, a întrebat-o Favreau într-o emisiune televizată de peste Ocean. „Nu, n-am jucat în Spider-Man, ci în Avengers”, a răspuns Gwyneth Paltrow, care a avut nevoie de detalii pentru a-și aminti că Favreau are dreptate.

Vezi și: Sebastian Stan, în România după 13 ani
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies