Selly, de la Vlogger de succes la gunoier!

Selly, de la Vlogger de succes la gunoier!
Citeste mai mult despre: Selly, divertisment, serial, vedete, vlogger,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Martie 2022
Data actualizare: 15 Martie 2022
Vlogger-ul Selly revine cu o nouă super-producție, serialul „La Muncă!”. Cel mai important proiect al său de anul acesta, care este și unul dintre cele mai importante proiecte online de la noi, se lansează săptămâna aceasta, vineri, pe canalul de Youtube al Vlogger-ului.

Creșterea din ce în ce mai mare a realizatorilor de conținut digital, în special celui de tip vlog, a atras de-a lungul timpului mai multe critici, cea mai des invocată fiind aceea că vlogging-ul nu este o meserie serioasă. Oare chiar așa să fie? Ar reuși influencerii să se angajeze? Răspunsul se află în episoade: hai La Muncă!

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a acceptat o nouă „provocare”, aceea de a demonstra că vloggerii pot avea meserii normale dacă, la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea. Gunoier, alpinist utilitar sau lucrător comercial sunt doar câteva dintre job-urile pe care Selly le-a încercat și documentat în cadrul noului său proiect, La Muncă, care va fi lansat vinerea aceasta.

„Mă bucur enorm că reușim să lansăm acest proiect și, pe lângă volumul incredibil de mare de muncă depus de toate echipa de producție cărora le mulțumesc pe această cale, cel mai fericit sunt că răspundem la întrebarea cel mai des adresată influencerilor, pe lângă cea despre bani: Ce ați face dacă mâine nu ar mai fi internetul? Am încercat să vedem dacă influencerii pot avea și job-uri normale, care implică un volum de muncă și efort diferit față de ce știu ei. Mai important decât atât, ne-am dorit să scoatem în față unele meserii care sunt stigmatizate și privite cu o oarecare rezervă de către societate. Dar în esență ele ne ajută în viața de zi cu zi, de la a spune „mulțumesc” clienților din supermarket la a sorta responsabil gunoiul, acest joburi sunt esențiale pentru noi toți.”

Fiecare episod va avea și un invitat special care va lucra cot la cot cu Selly pentru a duce la bun sfârșit activitățile din cadrul jobului. În primul episod, Selly va lucra ca alpinist utilitar și, alături de Dorian Popa, va curăța fațada de sticlă a unei clădiri de 12 etaje, sub atenta îndrumare a unei echipe de profesioniști: „Nici nu știu cum a acceptat să facă asta, să se pună singur în această situație este o chestie inedită. Îi tremurau picioarele parcă erau de găinușă.” – Dorian Popa, Influencer

Următorul job pe care-l va avea Selly este cel de gunoier, unde alături de Theo Rose și Costi Max: „Experiența a fost cel puțin interesantă, nu poți spune că este o muncă atractivă, dar a petrece o zi lângă oamenii aceștia te ajută să înțelegi mai bine despre ce este vorba în această muncă. Pot să spun că am învățat și o chestie foarte importantă, gunoiul trebuie sortat! Ne ajută pe toți.” - Theo Rose, Artist.

Selly (Andrei Șelaru) este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și creatori de conținut din România, fiind activ de peste 9 ani pe platformele digitale. El este și fondatorul trupei 5GANG care a dominat tranding-ul Youtube-ului românesc cu fiecare melodie  lansată și producător de film prin agenția sa, Selly Media Network. De curând a înființat și Fundația Selly, prin care și-a propus să susțină copiii din medii defavorizate, prin facilitarea accesului la educație.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!