Selly s-a filmat pe WC în apartamentul închiriat. „Cel mai frumos sentiment”

Selly s-a filmat pe WC în apartamentul închiriat. bdquo;Cel mai frumos sentiment
Selly e fericit că s-a mutat singur. Are 19 ani. FOTO: captură video YouTube
Citeste mai mult despre: Selly, casa noua, casa Selly, vlog, WC,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Iulie 2020
Selly s-a mutat cu chirie în București și le-a făcut fanilor turul casei sale. Vloggerul a dezvăluit, direct de pe WC, care este cel mai frumos sentiment pe care l-a încercat de când s-a mutat.

Vloggerul momentului în România exultă. După ce a luat Bac-ul cu notă mare, Selly și-a inaugurat noua locuință din București. E vorba de un apartament închiriat, situat în cartierul Pipera, care l-a dat pe spate pe tânăr. El a dezvăluit că a trăit cel mai plăcut sentiment când și-a făcut nevoile în propria casă.

Citește și

Știți că fratele vostru nu fololsește vreun limbaj licențios pe vloguri, știți că nu înjur, nu folosesc cuvinte urâte, dar, dacă sunteți copii, acoperiți-vă urechile pentru că vreau să vă spun că este cel mai frumos sentiment să te c**i în casa ta”, a spus vloggerul înainte să facă turul apartamentului.

Mai târziu, în acea zi, Selly a dat o petrecere în noua casă, la care a invitat câțiva prieteni vloggeri. Vezi AICI ce au zis ei de apartamentul lui Selly!

Vloggerul va locui aici circa 6-7 luni, timp în care își va căuta o casă sau un apartament de cumpărat.

Înainte să se mute în Capitală, Selly locuia la Craiova, orașul natal, și făcea naveta cu trenul. Tânărul a dezvăluit că înainte să se stabilească în București, vreme de 8 ani, a dormit pe la prieteni sau în apartamente închiriate și a călătorit exclusiv pe calea ferată. 

Înainte de a avea mașină, mergeam peste tot cu geamantanul meu imens după mine. Dacă în ziua aia aveam tren și trebuia să plec, eliberam cazarea la ora 12.00 și, dacă aveam tren pe la 7.00 seara, până atunci fratele vostru mergea și la restaurant, peste tot, cu ditamai valiza după el. N-am să uit niciodată”, a spus Selly. 

Fotografii: Selly YouTube

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

FULLSCREEN
Selly, primul vlog făcut pe WC. „Cel mai frumos sentiment”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies