Selly s-a împăcat cu Răzvan și Andra Gogan, după ce a pierdut o provocare. Cum au reacționat fanii lor

Selly s-a împăcat cu Răzvan și Andra Gogan, după ce a pierdut o provocare. Cum au reacționat fanii lor
Selly, împăcare istorică cu frații Gogan. FOTO: captură YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 Iulie 2019
Împăcare istorică în lumea vloggerilor. Cel mai titrat influencer din România a bătut la ușa Andrei Gogan ca să-și ceară iertare pentru greșelile din trecut.

Sunt cei mai populari puști din România, iar lupta pentru supremația în online a fost mereu ascuțită între ei. Selly, Andra Gogan și fratele ei, Răzvan Gogan, s-au certat acum un an și jumătate și credeau că nu e loc de împăcare. 

Acum, Selly s-a dus acasă la Andra Gogan pentru a se căi pentru cuvintele grele pe care i le-a adus. „Știu, e foarte, foarte ciudat, dar cred că e ceva necesar, mai ales după un an și ceva. Mă bucur să te revăd”, i-a spus Selly Andrei Gogan, în fața casei ei.

FOTO: captură YouTube

Selly a dat în casă și peste fratele Andrei, Răzvan Gogan. Cei doi au avut un schimb de replici dure în trecut. Acum mai bine de un an, Răzvan Gogan îi reproșa lui Selly că „distruge” actuala generație cu melodiile lui. Nici Selly nu a rămas dator și a răspuns cu aceeași monedă. Iată AICI războiul lor online!

Citește și: Povestea vloggerului Selly. A început cu 70 lei pentru Tequila, iar acum are 2 milioane de abonați

Acest schimb de replici i-a afectat mai mult pe frații Gogan, care au pierdut urmăritori pe rețelele sociale și contracte bănoase. 

„Aproape fără să vreau, v-am spus, eu am făcust asta conștient, dar nu mă gândeam că o să aibă impactul pe care l-a avut. Mă așteptam să vă facă rău, dar nu mă așteptam să se ajungă până în zona în care să pierdeți campanii și branduri. Pentru mine a fost un joc pe care am vrut să-l câștig. În momentul în care voi m-ați băgat în el”, spune Selly într-un vlog postat pe canalul său de YouTube.

Vezi video mai jos!


Fanii celor trei vloggeri au apreciat gestul lui Selly, însă așteaptă și alte împăcări istorice.

„Asta nu-i nimic. Să vedem cu Magda & Abi, acolo e belea!”, a scris un fan de-ai lui Selly.

„Hai cu Magda  Sau nu te lasă Smarada?”, a comentat un altul.

„Cine vrea ca Magda să fie următoarea să dea like”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly) on

 

Cum a ajuns Selly să se împace cu Andra Gogan

Selly a fost nevoit să se împace cu toți cei cu care s-a certat până acum, după ce a pierdut o provocare moderată de Dorian Popa. Drept pedeapsă, a trebuit să plătească 1.000 de euro și să le ceară iertare tuturor celor cărora le-a greșit. Printre ei și frații Gogan.

Vezi și: Andra Gogan, la Vorbește lumea

FULLSCREEN
Selly s-a împăcat cu Răzvan și Andra Gogan, după ce a pierdut o provocare. Cum au reacționat fanii lor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO