Selly și Dorian Popa, testul prieteniei pe YouTube! Cine a câștigat?

Selly și Dorian Popa, testul prieteniei pe YouTube! Cine a câștigat?
Citeste mai mult despre: Selly, Dorian Popa,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 22 Mai 2020
Sunt două nume care stau pe buzele oricărui tânăr din ziua de astăzi, au milioane de fani în toată țara, iar acum au vrut să arate lumii întregi cât de prieteni sunt și cât de bine se cunosc.

Dorian Popa și Selly, căci despre ei este vorba, au realizat un vlog denumit „Testul prieteniei”, dorind astfel să afle câte lucruri știu unul despre altul. Jocul a avut loc în curtea casei lui Dorian Popa, chiar lângă piscina abia terminate.

Cei doi și-au pus întrebări reciproc, iar cine nu știa răspunsul era lovit cu baloane pline cu apă de către cel din fața lui.

Testul a fost câștigat de Dorian Popa, care a schimbat pe parcurs regula jocului și a afirmat că, la ultimele trei întrebări, cine nu știe răspunsurile și pierde va fi udat cu furtunul, la zid. Cel care a pierdut a fost Selly, spre marea bucurie a lui Dorian.

„La zid cu furtunul, bă, băiatule! Hai, cu furtunul la zid. Îl punem la zid acuma și îi dăm cu furtunul, tată! Să zacă! Stai acolo un minut”, a spus Dorian Popa, în timp ce îl uda cu furtunul pe Selly.

Vezi și: Facem Level – episodul 3: Pain află un nou blestem în Minecraft

FULLSCREEN
Selly și Dorian Popa, testul prieteniei pe YouTube! Cine a câștigat?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies