• PRO TV
  • Sergiu Nedelea, gazda Wine Trips România, desemnat somelierul anului în cadrul Horeca Awards 2021

Sergiu Nedelea, gazda Wine Trips România, desemnat somelierul anului în cadrul Horeca Awards 2021

Sergiu Nedelea, gazda Wine Trips România, desemnat somelierul anului în cadrul Horeca Awards 2021

Încă nu știm cum a fost 2021 pentru vin, însă pentru Sergiu Nedelea a fost un an cu realizări. Specialistul în vinuri a fost ales Somelierul anului în cadrul galei „Horeca Awards”, cel mai așteptat moment al anului pentru industria ospitalității.

Sergiu Nedelea este gazda emisiunii Wine Trips România, de pe PROTV PLUS, și unul dintre cei mai apreciați specialiști în vinuri de la noi. Somelierul a primit distincția pe care o merită din plin în cadrul celei de-a 14-a ediții a galei Horeca Awards.

Am reușit din nou. 2021, cel mai bun somelier al anului. Vă mulțumesc tuturor”, a scris pe contul său de socializare Sergiu Nedelea.

Sergiu Nedelea, care a acumulat peste 25 de ani de experiență în industria ospitalității, a mai câștigat acest trofeu în 2017, 2018 și 2019. Somelierul face parte din echipa de bucătari profesioniști Arena Bucătarilor și este fondator al Școlii de Somelieri Winetaste School.

Experiența l-a recomandat ca jurat în concursuri naționale și internaționale de vin, iar azi este membru al Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România. Aflați mai multe AICI.

Fotografii: Facebook/PRO TV

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni