Shakira a provocat furia oamenilor, după ce s-a băgat în fața lor la coadă pentru a vedea Castelul Groazei, în Barcelona

Shakira a provocat furia oamenilor, după ce s-a băgat în fața lor la coadă pentru a vedea Castelul Groazei, în Barcelona
Citeste mai mult despre: Shakira, Barcelona, Castelul Groazei,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 02 Noiembrie 2022
Data actualizare: 02 Noiembrie 2022
Shakira, una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale, a primit un val de hate, după ce s-a băgat în fața mai multor oameni care așteptau de mai bine de o oră la o coadă, pentru a intra în „Tunelul Groazei”, într-un parc de distracții. 

Shakira este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete internaționale. Aceasta s-a făcut remarcată atât datorită talentului său vocal, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Fiind o vedetă de renume, aceasta a crezut că poate avea prioritate în fața oamenilor de rând, așa că s-a băgat în față la o coadă kilometrică. Toți oamenii aflați la fața locului așteptau să vadă „Tunelul Groazei” într-un parc de distracții de Halloween, din Barcelona.

Proprietarii parcului de distracții i-au luat apărarea vedetei, în momentul în care au fost trași la răspundere de ceilalți oameni care își doreau să viziteze „Tunelul Groazei”. Organizatorii au spus că au posibilitatea de a-și alege clienții și ordinea acestora.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!