Shakira va fi adusă în fața instanței pentru acuzațiile de evaziune fiscală! Câți ani de închisoare riscă artista

Shakira va fi adusă în fața instanței pentru acuzațiile de evaziune fiscală! Câți ani de închisoare riscă artista
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Septembrie 2022
Data actualizare: 27 Septembrie 2022
Necazurile se țin lanț de Shakira. După ce s-a despărțit de Pique, artista are acum mari probleme cu legea. Ea a fost trimisă în judecată după ce un judecător a aprobat procesul în cazul ei. Vedeta riscă 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. 

Potrivit procurorilor, cântăreața columbiană a evitat să plătească statului spaniol taxe și impozite de 14,5 milioane de euro. 

Obligațiile datează din perioada 2012-2014, când, spune statul spaniol, cântăreața a locuit mai mult în Spania. Artista s-a apărat, spunând că avea rezidența în Bahamas, prin urmare nu avea de ce să plătească taxe în Spania.

Shakira și Pique, pe vremea când formau un cuplu fericit  (foto: Getty Images)

Șase procurori au convins un judecător să o aducă pe Shakira în instanță. Data procesului nu a fost încă stabilită, potrivit People. Vedeta riscă o posibilă condamnare la opt ani de închisoare, plus o amendă uriașă, dacă va fi găsită vinovată pentru neplata impozitelor între 2012 și 2014.

În iulie, ea a respins o înțelegere cu procurorii, care ar fi rezolvat cazul în afara instanței.

Shakira a negat orice abatere, iar firma ei de PR susține că a plătit ceea ce trebuia plus 3 milioane de dolari în dobânzi.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies