Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul 4: „Stau acasă pentru prietenii mei, pentru copiii lor”

Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul 4: bdquo;Stau acasă pentru prietenii mei, pentru copiii lor
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Martie 2020
Diagnosticată cu cancer de sân în 2015, Shannen Doherty spune că o infectare cu coronavirus ar fi prea mult pentru ea. Actrița s-a autoziolat la domiciliu și îi sfătuiește pe toți americanii să facă la fel.

Shannen Doherty militează pentru distanțarea socială în aceste vremuri grele pentru omenire. Actrița de 48 de ani și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că autoizolarea este cel mai bun mod în care putem opri răspândirea virusului.

Stau acasă pentru noi toți. Pentru prietenii mei care luptă din greu cu cancerul, în fiecare zi. Pentru mama mea. Pentru familia mea. Pentru soțul meu. Pentru soacra mea și pentru socrul meu. Pentru prietenii mei. Pentru copiii prietenilor mei. Pentru fiecare dintre voi. Pentru mine, cu un cancer în stadiul 4, lupta este deja suficient de grea”, a scris actrița din Beverly Hills, 90210 pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Actrița a dezvăluit că un prieten de-a săi, care este internat în spital în stare gravă cu multiple metastaze, a decis să-și petreacă ultimele clipe din viață singur. 

Shannen Doherty i-a sfătuit pe americani să respecte condițiile autoizolării pentru a-i ține în siguranță pe medicii care se luptă pentru viețile celor bolnavi deja.

Citește și: Cum să eviți depresia și însingurarea dacă ești izolat la domiciliu

Actrița luptă de 5 ani cu cancerul de sân. Ea a fost diagnosticată în martie 2015, iar la scurt timp a suferit o mastectomie. Boala s-a răspândit în corp și a fost nevoită să urmeze un tratament greu, chimioterapie și radioterapie.

În 2017, Shannen a anunțat că boala a dat înapoi, însă în februarie 2020 a fost nevoită să constate că ea s-a întors.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Andreea Marin

FULLSCREEN
Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul 4: „Stau acasă pentru prietenii mei, pentru copiii lor”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO