Shannen Doherty, noi mărturisiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: "Pur și simplu a devenit parte din mine"

Shannen Doherty, noi mărturisiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru:  Pur și simplu a devenit parte din mine
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Shannen Doherty, cunoscută publicului pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, continuă lupta cu cancerul de sân, aflat deja în stadiul patru. De când a fost diagnosticată, actrița a oferit informații în mod frecvent despre starea ei de sănătate, dar și despre modul în care face față provocărilor emoționale pe care le întâmpină.   

Shannen Doherty a acceptat să joace în filmul List of a lifetime, o peliculă care se concentrează asupra poveștii unei femei diagnosticate cu cancer la sân, boală cu care actrița se confruntă și în viața reală. Shannen se gândește cu entuziasm la proiectul din care va face parte și a vorbit cu sinceritate despre motivul pentru care se implică în campaniile de conștientizare privind cancerul.

"Simt că este datoria mea să vorbesc despre cancer și să le spun oamenilor că viața cu această boală este una totuși activă și plină de evenimente. Nu mă plâng niciodată. Nici nu mai discut despre ea atunci când sunt acasă. Pur și simplu a devenit parte din mine în momentul de față", a declarat actrița într-un interviu recent acordat publicației People.

Au trecut 5 ani de când Shannen a fost prima oară diagnosticată cu cancer în luna martie a anului 2015. Doi ani mai târziu, în aprilie 2017, medicii i-au spus că scăpase de cancer, însă în 2020 a fost informată că are cancer la sân de gradull IV. Cu toate acestea, vedeta nu renunță și are un stil de viață activ. „Viața noastră nu se termină în momentul în care primim un diagnostic. Încă mai avem de trăit!”, este mesajul pe care l-a transmis Shannen. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 
Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies