Și-a scos cățelul la plimbare în cel mai sexy costum de baie. Apariția cu care Ambra Gutierrez s-a făcut remarcată

Și-a scos cățelul la plimbare în cel mai sexy costum de baie. Apariția cu care Ambra Gutierrez s-a făcut remarcată
Citeste mai mult despre: Ambra Gutierrez,
Data publicarii: 14 Decembrie 2020
Data actualizare: 02 Martie 2021
Ambra Gutierrez știe cum să se facă remarcată atunci când iese în public, iar cea mai recentă apariție de la plajă nu face decât să confirme acest lucru.  Ambra Gutierrez este una dintre primele vedete care au vorbit despre scandalul sexual în care este implicat Harvey Weinstein. acuzându-l pe acesta că a abuzat-o atât fizic, cât și verbal.  Italianca nu este străină de scandaluri. În 2013, aceasta a fost asociată cu Silvio Berlusconi, după ce a fost surprinsă la una dintre celebrele petreceri organizate de faimosul politician. 

Modelul italian a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla la plajă, alături de cățelul ei. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, extrem de decupat și de culoarea pielii, tânăra de 28 de ani a reușit să fie în centrul atenției. 

Italianca nu este străină de scandaluri. În 2013, aceasta a fost asociată cu Silvio Berlusconi, după ce a fost surprinsă la una dintre celebrele petreceri organizate de faimosul politician.

Ambra Gutierrez este una dintre primele vedete care au vorbit despre scandalul sexual în care este implicat Harvey Weinstein. acuzându-l pe acesta că a abuzat-o atât fizic, cât și verbal. 

După stabilirea verdictului din cazul lui Harvey Weistein, Ambra Gautierrez a mărturisit că nu se aștepta ca acestă să fie unul în favoarea victimelor. 

”Credeam că va fi ceva negativ, la asta mă așteptam. Sunt foarte încântată că am contribuit la asta”, a spus italianca.

Vezi și: 
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache, despre aventura departe de ochii lumii

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies