Silvio Berlusconi s-a însurat „simbolic” cu iubita lui, Marta Fascina. Ce diferență de vârstă e între ei

Silvio Berlusconi s-a însurat simbolic cu iubita lui, Marta Fascina. Ce diferență de vârstă e între ei
Silvio Berlusconi are 85 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Martie 2022
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
Fostul premier al Italiei, actualmente lider al partidului Forza Italia, s-a căsătorit „simbolic” cu iubita lui, Marta Fascina. În vârstă de 85 de ani, Silvio Berlusconi nu a făcut nuntă clasică, oficializată de stat și preot, însă a reușit să stârnească furia copiilor săi.

Silvio Berlusconi a invitat 60 de persoane apropiate la ceremonia care a avut loc sâmbătă, la Villa Gernetto din comuna Lesmo, provincia Monza. Aleasa lui, Marta Fascina (32 de ani), este membră a Camerei Deputaților din anul 2018 și iubita oficială a fostului premier.

Politicianul a insitat că această ceremonie este una simbolică, cei doi nefiind uniți oficial în taina căsătoriei, scrie Corriere della Sera. Copiii adulți ai lui Berlusconi s-au declarat șocați de alegerea sa și s-au împotrivit acestei ceremonii.

Silvio Berlusconi are o avere estimată la 5 miliarde de euro, iar urmașii săi se tem că aceasta va fi împărțită cu iubita fostului premier, în eventualitatea unei căsătorii.

Silvio Berlusconi s-a însurat. Primele imagini de la ceremonie


FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos! Momente tandre între cei doi

Primele imagini de la cermonia simbolică dintre Silvio Berlusconi și Marta Fascina au fost publicate de ziarul italian. Partenera politicianului italian a îmbrăcat rochia albă de mireasă, iar oaspeții s-au delectat cu tort, preparat după toate rigorile unui eveniment de aceste gen.

La sosirea invitațiilor, Berlusconi a ținut un discurs în care le-a mulțumit tuturor.

Mă bucur să-i am alături pe oamenii dragi mie, cu mine, în această zi”, a spus fostul premier al Italiei, conform sursei citate.

Cine este Marta Fascina, femeia cu care Silvio Berlusconi s-a însurat de probă

Marta Fascina este membră a partidului condus de Silvio Berlusconi și deputată a Italiei. Este iubita oficială a liderului Forza Italia încă din 2020, însă zvonurile spun că cei doi sunt împreună de mai mulți ani.

Tânăra politiciană a absolvint Universitatea Sapienza din Roma, Facultatea de Litere și Filosofie. A intrat în politică în 2018, când a fost propulsată în Camera Deputaților de partidul lui Berlusconi. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Silvio Berlusconi taie tortul la nunta cu iubita lui Marta Fascina. Evenimentul a avut loc la Villa Gernetto din comuna LesmoVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!